HAKKIMIZDA

Derneğimiz 2008 yılında Estetik Yüz ve Burun Cerrahisi adı ile kurulmuş ve Estetik Cerrahi alanında eğitim ve kursları ile Türkiye'de birçok ilke imza atmıştır. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi uzmanlarına açık olan derneğimiz 2021 yılında isim değişikliğine giderek ESTETİK CERRAHİ DERNEĞİ adını almıştır.

VİZYONUMUZ

Kalite Standartlarını Yükseltmek: Estetik cerrahi alanında en yüksek kalite ve güvenlik standartlarını sağlamak ve sürdürmek.
Eğitim ve Gelişim: Üyelerimizin sürekli mesleki gelişimini desteklemek, en son teknikler ve yenilikler hakkında eğitimler düzenlemek.
Etik Uygulamalar: Etik ve profesyonel cerrahi uygulamaları teşvik etmek, bu alandaki en iyi uygulamaları yaygınlaştırmak
Halkı Bilinçlendirmek: Toplumu estetik cerrahi hakkında doğru bilgilendirmek, yanlış bilgi ve önyargıları ortadan kaldırmak.

MİSYONUMUZ

Araştırma ve İnovasyonu Desteklemek: Estetik cerrahi alanında araştırma ve yenilikleri teşvik ederek, bilimin ilerlemesine katkıda bulunmak.
Hasta Güvenliği ve Memnuniyeti: Hastaların güvenliğini ve memnuniyetini en üst düzeyde tutarak, onlara güvenilir ve kaliteli hizmet sunmak.
Toplumsal Katkı: Topluma estetik cerrahinin pozitif katkılarını göstermek ve bu alanda toplumsal projeler geliştirmek."